Basetool Östergötland med tillhörande kommun- och temasidor

2018-07-01 | 58 Visningar | 0 Kommentarer
Bli en del av Visit Östergötlands digitala gemenskap och presentera dina produkter på ett snyggt och enkelt sätt på www.visitostergotland.se både för östgötarna och övriga landet. Du skapar konto i Basetool, lägger in din information och kan uppdatera uppgifterna när du vill. Tillsammans skapar vi en av Sveriges bästa turismportaler!

För oss är det viktigt att informationen på hemsidan www.visitostergotland.se är korrekt och väl uppdaterad och vem känner sin verksamhet bäst om inte ni aktörer själva! Besökarna av hemsidan är både östgötar, som letar efter saker att göra i närområdet, samt övriga Sverige som söker inspiration inför och under sin semester. 

www.visitostergotland.se är i dag den enda sidan som kan presentera det samlade turistiska utbudet för hela Östergötland inom kategorierna se och göra, äta, boende, erbjudanden, evenemang och digitala leder för t.ex. vandring. Samtliga presentationer blir sökbara via Google och andra sökmotorer och sidorna blir dessutom högt rankade tack vare det stora utbudsinnehållet som ni som aktörer inom besöksnäringen i Östergötland står för.

Exempel på hur du kan nyttja Basetool:

  • Uppdatera din egna information på din unika presentationssida.
  • Visa upp alla delar av er verksamhet och koppla samman dem
  • Lägga in alla dina paketerbjudanden och evenemang.
  • Rekommendera andra aktörer på din presentationssida.
  • Koppla Facebookflöde till er presentation.
  • Tydlig statistik på hur många som besöker era presentationssidor
  • Koppla din onlinebokning.
  • Få besökare att hitta till dig med lokaltrafiken.
  • Synas på digitala kartor på maps.visitostergotland.se över exempelvis Östgötaleden.
  • Synas med samma information i olika kanaler, t.ex Östergötlands sida, din kommuns turistsida och olika temasidor. Du behöver endast ändra informationen på ett ställe.


Vilka får synas?
För att du ska synas på www.visitostergotland.se med tillhörande kommun- och temasidor måste du följa vår policy som du hittar på www.basetool.se/östergötland
Lokala avvikelser kan förekomma när det gäller utbud och evenemang på kommunernas sidor.

Utbildning
För att du ska lära dig alla funktioner i systemet erbjuder vi utan kostnad utbildningstillfällen som du kan läsa mer om i kalendern. Observera att det finns begränsat antal platser vid varje tillfälle så anmäl dig i god tid!

Manual
Önskar du lägga in din information utan att gå utbildning eller behöver hjälp att friska upp minnet kan du ladda ner följande manual som hjälper dig igång.

Registrera dig och ditt företag på www.basetool.se

Pris
För kommersiella aktörer kostar det 1.000 kr per kalenderår att synas på www.visitostergotland.se inklusive tillhörande kommuner och temasidor. Observera att det är kostnadsfritt för icke kommersiella aktörer.

Definition kommersiell aktör: En kommersiell aktör är ett företag, organisation eller en person som vidnågot tillfälle på webbplatsen marknadsför en produkt eller en tjänst i kommersiellt syfte.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om Basetool går det bra att kontakta Hanna Nord:
Telefon: 010-103 65 34
E-post: hanna.nord@regionostergotland.se

 

Information

Hanna Månsson
Hanna Månsson
Publicerad: 2018-07-01
Kommentarer: 0
Visningar: 58
Författare: Hanna Månsson
Stäng