FORMULÄR FÖR ATT TIPSA OM EVENEMANG TILL KOMMUNERNAS LOKALA EVENEMANGSKALENDRAR

Använd detta formulär för att tipsa om evenemang till kommunernas lokala evenemangskalendrar. För att synas på sidan Östergötland krävs ett konto i Basetool samt att man uppfyller punkterna i policyn för publicering på visitostergotland.se. Mer information hittar du på www.basetool.se/östergötland

Evenemang publiceras i kommunernas lokala evenemangskalendrar i enlighet med punkterna i denna policy. Det kan ta upp till en vecka innan ditt evenemang syns i kalendern så tänk på att fylla i tipsaformuläret i god tid innan evenemangets startdatum. 

Observera att den adress du fyller i under Kontaktinformation (längst ner i formuläret) syns publikt så fyll i evenemangets besöksadress istället om din kontaktadress är privat. Bilden du laddar upp ska ej innehålla text eller animeringar och ska vara i liggande format. Bilder med text eller logotyper på kommer att ersättas med standardbild. 

Fältet för Arena syns inte publikt så skriv arenans namn i besöksadressen, alternativt i den beskrivande texten.

Tipsaformuläret ska användas för enstaka tips, lägger du in flera evenemang under året ska du skapa ett konto i systemet Basetool. Läs mer här.

 

VIKTIG INFORMATION OM EVENEMANG INOM NORRKÖPINGS KOMMUN
Från och med 15 april 2017 kan man inte längre tipsa om evenemang inom Norrköpings kommun utan vi hänvisar istället till följande tipslänk för att synas i Norrköpings evenemangskalender.

OBSERVERA!
Tipsformuläret ska främst användas för enstaka tips. Har man som arrangör ett flertal evenemang under året, ska man registrera sitt företag i Basetool och på så sätt få tillgång till hela verktyget och alla funktioner.
Evenemangsinformation

Markera ett eller flera datum.

Kontaktuppgifter för besökaren
Telefon*
Information till administratör