Östergötlands regionala evenemangskalender www.pagang.info är en kraftfull marknadsföringskanal som har en stor genomslagskraft utåt. Evenemang publiceras i enlighet med punkterna i denna policy. Det kan ta upp till en vecka innan ditt evenemang syns i kalendern så tänk på att fylla i tipsaformuläret i god tid innan evenemangets startdatum.

Behöver du hjälp kan du använda denna manual.

 

Observera att den adress du fyller i under Kontaktinformation (längst ner i formuläret) syns publikt så fyll i evenemangets besöksadress istället om din kontaktadress är privat. Bilden du laddar upp ska ej innehålla text och ska helst vara i liggande format. Bilder med text eller logotyper på kommer att ersättas med standardbild. Saknad du bild till ditt evenemang går det bra att använda en standardbild som du laddar ner här.

Fältet för Arena syns inte publikt så skriv arenans namn i besöksadressen, alternativt i den beskrivande texten.

Tipsaformuläret ska användas för enstaka tips, lägger du in flera evenemang under året ska du skapa ett konto i systemet Basetool. Läs mer här.

OBSERVERA!
Tipsformuläret ska främst användas för enstaka tips. Har man som arrangör ett flertal evenemang under året, ska man registrera sitt företag i Basetool och på så sätt få tillgång till hela verktyget och alla funktioner.
Evenemangsinformation

Markera ett eller flera datum.

Kontaktuppgifter för besökaren
Telefon*