Östergötlands evenemangskalender www.pagang.info är tillsammans med de kommunala evenemangskalendrarna en kraftfull marknadsföringskanal som har en stor genomslagskraft utåt. Evenemang publiceras i enlighet med punkterna i denna policy. Det kan ta upp till en vecka innan ditt evenemang syns i kalendern så tänk på att fylla i tipsaformuläret i god tid innan evenemangets startdatum.

Behöver du hjälp kan du använda denna manual.

 

Observera att den adress du fyller i under Kontaktinformation (längst ner i formuläret) syns publikt så fyll i evenemangets besöksadress istället om din kontaktadress är privat. Bilden du laddar upp ska ej innehålla text eller animeringar och ska vara i liggande format. Bilder med text eller logotyper på kommer att ersättas med standardbild. Saknad du bild till ditt evenemang går det bra att använda en standardbild som du laddar ner här.

Fältet för Arena syns inte publikt så skriv arenans namn i besöksadressen, alternativt i den beskrivande texten.

Tipsaformuläret ska användas för enstaka tips, lägger du in flera evenemang under året ska du skapa ett konto i systemet Basetool. Läs mer här.

 

VIKTIG INFORMATION OM EVENEMANG INOM NORRKÖPINGS KOMMUN
Från och med 15 april 2017 kan man inte längre tipsa om evenemang till På Gång inom Norrköpings kommun utan vi hänvisar istället till följande tipslänk för att synas i Norrköpings evenemangskalender. Vill man synas i På Gång under Norrköping måste man skapa ett konto i Basetool, läs mer på www.basetool.se/östergötland

OBSERVERA!
Tipsformuläret ska främst användas för enstaka tips. Har man som arrangör ett flertal evenemang under året, ska man registrera sitt företag i Basetool och på så sätt få tillgång till hela verktyget och alla funktioner.
Evenemangsinformation

Markera ett eller flera datum.

Kontaktuppgifter för besökaren
Telefon*