Viktig information om Visit Östergötlands webb från januari 2021 Visit Östergötlands regionala turistsajt www.visitostergotland.se har genomgått en förändring där fokus numera ligger på att locka nationella besökare till Östergötland. Regionens destinationer och största besöksmålen kommer att marknadsföras istället för enskilda produkter inom bo, äta, se och göra. Detta medför att enskilda aktörer inte längre kommer att kunna administrera utbudet som visas på sidan. Läs mer
Policy för evenemang För att synas i den regionala och kommunala evenemangskalendern På Gång via webbsystemet Basetool måste ett företag eller en organisation verka i enlighet med punkterna i denna policy. Läs mer
Ny prismodell från januari 2021 För att kunna administrera evenemang behövs ett konto som heter Basetool Business och ersätter den tidigare företagslicensen.

Kostnad Business-konto kommersiella aktörer: 119 kr/månad vid betalning för tolv månader. 149 kr/mån vid månadsvis betalning.

Kostnad Business-konto från januari 2021 för icke kommersiella verksamhet: 60 kr/månad vid betalning för tolv månader. 75 kr/månad vid månadsvis betalning. Kontakta Basetool för mer info om vad som gäller för att din verksamhet ska räknas som icke kommersiell.

Priserna gäller från januari 2021 och är exklusive moms. Summan faktureras månadsvis av Basetool AB.
Läs mer
Basetoolsupport Hittar du inte vad du söker via supportsidan under Läs mer eller har frågor hjälper basetoolsupporten dig gärna via e-post eller telefon. Observera att publicering ska göras i basetoolkanalen som heter På Gång.

E-post: support@basetool.se
Telefon: 031-788 15 20 (09.00 - 15.00) Läs mer
Använd tipsa-formuläret för enstaka evenemang För enstaka evenemang per år går det att använda tipsalänken kostnadsfritt. Observera att Norrköpings kommun använder en annan evenemangskalender än övriga kommuner i Östergötland. Som arrangör i Norrköping kan man ha ett konto i Basetool och synas i den regionala evenemangskalendern men det går inte att lämna evenemangstips via tipsalänken. Klicka på Läs mer för att komma till tipsaformuläret. Läs mer
Om Region Östergötland
Om Region Östergötland
Tillväxtenheten inom Region Östergötland arbetar med att stärka Östergötlands attraktionskraft och utveckla regionens besöksnäring. För att marknadsföra Östergötland mot nationella besökare används varumärket Visit Östergötland.

Stäng